Wednesday, December 17, 2008

Kampong Glam

Pentru a în lume, Singapore iese ca una dintre cele mai rapide modernizate, cu naţiunile de chic cumparaturile in mall-uri si croaziere efectuate şi vibrante economie, dar cam face în lume ştiu că o parte din Singapore încă trăieşte în trecutul său regal, de la Singapore, atunci când familia lui aristocratic dominate de locuit şi unde a naţiunii. Pasul pe la Kampong Glam şi veţi şti că aţi fost transportat înapoi prin nisipurile de timp şi de atracţie şi încă mai simt regal iese în fiecare colţ. De chinezi şi indieni, precum şi a format propria lor Malays puţin Haven din Chinatown, Little India şi Geylang caravanserai, şi restul de făcut arabii şi musulmanii Kampong Glam lor de origine, cu trecerea timpului. Astăzi, puteţi să simt că istoria şi islamice tradiţionale se găsesc în stilul de viaţă şi de domina fiecare colt de Kampong Glam.

Cu Tratatul din 1819, semnat între British East India Company, Sultan Hussain şi Temenggong Shah Abdul Rahman, British ai permisiunea de tranzacţionare de la Singapore, iar pe teren a fost împărţit în zone etnice, din care Kampong Glam-a fost dată de Sultan din Singapore şi familiei sale pentru utilizarea lui rezidentiale. Şi apoi, de Sultan permis de arabi şi musulmani şi chiar Malays de a locui în acest domeniu. Peste ani, cu excepţia celor de creştere a populaţiei, nu de mult despre zona a fost modificat. Mai degrabă, de Sultan Palatul şi diferitele magazine din regiune au fost recuperate în timp, de a scoate exact simt aroma şi a plecat ori trecut.



Există multe locuri de interes în Kampong Glam zona, care sunt de o importanţă excepţională pentru a turismului de factor al naţiunii. Acestea sunt:

# Sultanul Moscheea --
Situat pe strada Bussorah, aceasta poate fi spus moschee pentru a fi una dintre pictogramele de a naţiunii. Fiind cel mai mare în Singapore, la un moment dat aproximativ cinci mii de musulmani pot ruga împreună. Structura sa în pace cu mare cupola de aur este un exemplu perfect de arhitectura islamică din Singapore.

# Bussorah Mall --
Acest lucru este cel mai uimitor ca parte a aduce farmecul tradiţional al Kampong Glam ca-l case de vânzare tradiţionale de magazine de haine, obiecte de artizanat, mobila, bijuterii, precum şi delectable malaeziană arome.

# Istana Kampong Glam --
De la locul de sultan, se arată în istorie bogata a naţiunii şi a culturii şi malaeziană de azi a fost transformat în muzeu şi o moştenire a fost numit, în malaeziană patrimoniului Centrului.

# Arabe strada --
Cel mai renumit strada din zona, aceasta este o dată în cazul în care elementele legate de islamice regiune au fost vândute, dar acum a transformat într-un hub de proiectantul lui den în cazul în care, unele dintre cele mai nepretuit materiale necesare pentru proiectarea şi crearea de bogat sunt vândute de îmbrăcăminte .

No comments: