Sunday, December 28, 2008

Singapore, de dinam din Asia de Sud-Est este un teren unic de lucruri fascinant. În cazul în care aspectele militare din Singapore fascinates apoi ai face o vizită în Republica Singapore Muzeul Marinei captivates care a trecut şi prezent din Singapore marina.

Dacă sunt entuziast despre marin şi a aspectelor militare ale Singapore apoi de Republica Singapore Muzeul Marinei te va cuceri. De afişare a acestui muzeu constă din Singapore high-tech rachete, nave de Corvette, marin echipamente aparţinând epocii antice şi detalii de istorie şi de progresie de marina.

Republica Singapore captura la Muzeul Marinei de poveste f dezvoltare din Singapore marina de la secolul al 19-lea Stramtoarea Asezari Regal de Voluntariat Rezervă în prezent Republica Singapore Marinei perfect cu detalii.

Cladirea din Republica Singapore Muzeul Marinei este ca interior al unei nave care vă va duce printr-o călătorie plăcută prin dezvoltarea şi vamale ale apărătorilor naval din Singapore. Puteţi vedea şi a atinge mării de viaţă din Singapore, în acest muzeu.



Republica Singapore Muzeul Marinei ofera un spectacol palpitant 3D. Acest Blockbuster prezintă acţiune de marina la privitori. Muzeul are o perfecta de afişare a avansării Republicii marina de la Singapore perioadă iniţială de 1934 de la data prezent.

Republica Singapore Muzeul Marinei este situată la 32 de Vest în Drumul Admirality Anduranţă Bloc. De la intrarea în muzeu este gratuit, dar trebuie să aveţi paşaportul dumneavoastră cu tine. De luni până vineri de muzeu rămâne deschis de la 8:30 la 4:30 si sâmbete la muzeu rămâne deschis de la 8:30 pm, la 12 (prânz).

Cea mai apropiată staţie de la acest muzeu din care Sembawang Singapore este Station. După ce sosesc aici TMR ia de autobuz 856. Dă-te jos din autobuz de la Sembawang Naval situată la Admirality Road West. Trebuie să iau o poarta trece pentru a intra în tabără.

Unele din alte muzee din Singapore care merita o vizita Muzeul Civilizatiei sunt asiatice, Centrul de malaeziană hHeritage, foarte bine Jucarii de muzeu, Imagini din Singapore, Muzeul Naţional de Singapore, Chinatown Heritage Center, Capela Changi şi Muzeul,

No comments: