Wednesday, December 10, 2008

Singapore a Atractii majore au fost, de multe, considerate ca fiind cele situate şi limitat la continent a naţiunii, dar de multe ori nu uitaţi că de mult de frumusetea această ţară aparţine celei de-a fără număr Insulele din Singapore care, de asemenea, foarte mult forma o parte a naţiunii ca întreg. Insule transpira farmec care diferă de la unul la celălalt şi fiecare dintre ele deţine imens potenţial de atracţie majore din Singapore.

Ea poate fi uşor de spus că sunt din Singapore, Insulele trebuie să vizitaţi locurile, fără de care dumneavoastră pentru a vizita Romania va rămâne incomplet. Deşi aceste insule au avut în trecut a jucat mai multe roluri şi unele încă alţii au fost pustiu, azi, aproape fiecare dintre ei au câştigat o mulţime de importanta ca atractii turistice şi oferă turiştilor o mulţime de oportunităţi de bucurie. Dacă ai prea sunt unul de planificare o excursie la aceste Insulele din Singapore, apoi sunt câteva dintre ele care nu trebuie să-l ţină din itinerariul dvs.:



# Pulau Hantu --
Ghost Island de asemenea, numit de către localnici, se afla pe partea de vest a Singapore fabulos şi oferă oportunităţi pentru sporturi de apă şi de scufundări prestate de minunat climatice predominante aici şi diverse atât de la nivel local şi internaţional de locuri vizita acest loc pentru a avea o minune.

# Pulau Sakijang Bendera sau St John's Island --
Deşi un loc în cazul în care imigranţii cu lepră au fost ţinuţi aici în trecut, azi le-a transformat într-unul dintre cele mai vizitate şi cunoscute insule din Singapore sale cu regiunea deluroasa, serenity, apele calde de la laguna furnizarea de oportunităţi pentru perfectă de înot, de nisip alb plaje, zone pentru picnics, trasee pentru Trekking, domenii de a juca fotbal şi mai multe.

# Pulau Biola sau Vioara Island --
Apele în jurul această insulă este acasa, la cele mai diverse şi frumoase marin de viaţă nu a fost găsit în altă parte în ţară. În afară de aceasta, puteţi, de asemenea, la măsea de scufundări în stare brută, dar şi de apele grele curenţi pot face-o un pic cam greu pentru tine.

# Pulau Sakijang Pelepah sau Lazurus Island --
Aceasta este una dintre cele mai mici din toate insulele din Singapore, dar şi de activităţile prevăzute de frumusete exuded este mai mare de cele mai multe din celelalte insule. De linişte aspectele de mediu şi vă ajută să se desface în timp ce apele cristaline sa te activă prin inot, snorkeling şi scufundări.

# Pulau Tembakul sau Kusu Island --
Steeped în legenda de broasca sa transformat într-o insulă, pentru a salva doi marinari, de pe insulă au transformat intr-un loc foarte important pelerinaj încă din Pekong Adresa de templu a fost construit aici de marinari, ca parte a mulţumire. De pe insulă are, de asemenea, un mare structura de broasca testoasa, ceea ce face pentru un fantastic de vedere. Laguna este acasa, la cald apele perfect pentru plaja şi înot este de unde vă puteţi relaxa şi de a lăsa să plec de timp.

# Pulau Blakang Oradea sau Sentosa --
Acest lucru este adevărat turism faţa locului, de toate insulele din Singapore ca le-a prea multe opportunites pentru divertisment şi vă puteţi petrece o zi întreagă aici, fără a se plictisesc de o dată. De parc tematic, tropicale statiune, Parcul Natural şi de asemenea, un centru de patrimoniu sunt principalele remize a insulei.

Noţiuni de bază pentru oricare din insule este destul de uşor ca acolo sunt servicii regulate de feribot fro continent din Singapore şi harbors şi alte zone de unde feriboturile de servicii de conduită, sunt extrem de bine legat de locale de transporturi, în special în autobuze.

No comments: