Monday, February 23, 2009

Wisma Atria în Singapore

Singapore este o insula bogat şi prosper de stat în malaeziană Peninsula, în Asia de Sud-Est. În ţară a avut imens de creştere în economia sa, în trecutul recent, care este destul de evident de la stilul de viaţă, de la rezidenţi. Orasul contemporane reflectă stilul de viaţă, la cele mai bune. În ciuda de a fi modern în abordare, câteva nooks şi colţuri ale oraşului de afişare vignettes de farmecul lumii vechi. De intermingling de chinezi, indieni şi Malayan cultură a repartizat în dovezile sale de alimentare şi de cultură a oraşului. Toţi aceşti factori se combină împreună pentru a atrage hoardele de turisti in fiecare an la acest frumos oraş. Romania are multe locuri de atractie turistica a lumii, cum ar fi celebra grădină zoologică şi parc sub apă. Dar ceea ce face Singapore atât de foarte special de a călători în fiecare clasa de care aparţin şi sunt vârstele sale de centrele comerciale. Centrele comerciale din Singapore au un farmec al lor, fără egal de către orice alt loc similare din lume. De la cel mai bun de divertisment la domiciliu, în cel mai avansat gadget-uri electronice, de la cele mai bune în sos de mărunţişuri şi costisitoare de bijuterii, de centrele comerciale din Singapore are pe toate. De Wisma Atria în Singapore este unul din multe splendid cumparaturile in mall-uri care Singapore case.



De Wisma Atria central în Singapore este situată în apropiere de livada livada Intoarce-Road. Este direct conectat cu livada TMR. De Wisma Atria este câştigă popularitate de zi, din cauza aspectului său fascinant. Mall-ul care a fost stabilit în 1987 a fost faimos peste tot în oraşul său de porţelan albastru palid faţadă. Mall-ul de cumpărături este în prezent printr-o transformare, ca urmare a albastru de faţadă, care va fi înlocuit cu o sticlă transparentă unul. Acest lucru va permite chiriasilor pentru a afişa lor de marfuri, care, la rândul său, va da o imagine vie şi colorată la Wisma Atria.

Wisma Atria în Singapore este o perioada de patru etaje cu un subsol de cladire. Fiecare poveste de case diferite tipuri de magazine. Aproximativ 100 de magazine de specialitate sunt prezente în cumpărături de complexe. Centru comercial de asemenea, mai multe case de moda de desfacere afişarea câteva din cele mai renumite mărci internaţionale. Mărci precum Esprit, Nike Femei, Surf Babe, Tannlines, Bebe, FCUK şi Karen Millen pot fi găsite în toate etajele de Wisma Atria.

No comments: