Tuesday, February 10, 2009

Costa nisipurile Statiuni

Costa Statiuni în Singapore, Nisipurile de oferte de la cel puţin 3 statiuni cu 585 de case si toate regulate şi facilităţi moderne; este unul din principalii furnizori de resort din Singapore. Sucursalele acestora sunt amplasate în Costa Resort Downtown East Sands, Nisipurile de Costa Resort Sentosa şi Costa Sands Resort Pasir RIS. Aflaţi mai multe despre Costa Nisipurile de Statiuni ca acest blog oferă informaţii despre locurile de criză în Singapore.

Acest hotel ofera o lume de divertisment cu nevoi speciale de facilităţi pentru a vă bucura şi de Costa Sands Resort (Downtown Est), oferă o alegere de mai mult de 40 de tipuri de alimente si bauturi de divertisment şi de pieţe de desfacere pentru produsele alimentare, care variază de la tribunal, fast-food articulaţii, de specialitate restaurante etc . Statiuni de Costa Nisipurile de asemenea, oferă două moduri de autobuz de servicii de navetă la Pasir Ris TMR şi staţie de serviciu este gratuit. Oaspetii pot alege din opţiunile de diferite tipuri de case de închiriat, inclusiv cu gratar gropi fiecare şedere. Oaspetii se pot bucura de divertisment ca forme de tenis, suc de fructe, de bowling şi ciclism. Statiunea ofera 360 camere bine mobilate şi regulate cameră de facilităţi includ în staţiune.

* Frigider
* Telefon
* Aer condiţionat
* Hairdryer
* Privare baie / En-suite
* De Televiziune



Facilitati hotel în Costa Statiuni Nisipurile de includ:

* Cafe
* Cocktail bar
* Restaurant
* Room service
* Piscina
* Facilitati pentru conferinte
* Spalatorie
* Parcare facilităţi
* Receptie

Costa Sands Resort (Sentosa) situată pe dealul de a trece Siloso Plaja a fost întotdeauna un ideal evadare de la Hustle foi a oraşului şi este, de asemenea, aproape de atracţie Premier World subacvatice. Aceasta statiune a 34 de case cu aer condiţionat şi este, de asemenea, disponibile pentru funcţii sociale corporative şi, de asemenea. Găsiţi un refugiu comod la Nisipurile de Costa Statiuni (Sentosa) în Singapore, la 30 Imbiah Walk, Sentosa, Singapore 099537 persoană de contact sau la telefon: 62751034 Fax: 62751074.

Costa Sands Resort (Pasir RIS) situat printre paşnică de percepţie Pasir Ris Parcul oferă o locaţie ideală pentru călătorii de vacanţă de familie şi oferă facilităţi ca o cantina, mini-Mart, confortabil şi un gratar, cu fiecare casă. Se pot bucura de un bogat cina in restaurant a statiunii oferind locale şi internaţionale, bucătării. Oaspetii pot de asemenea relaxa cu o bălăceală timp de la piscină. Găseşte-ţi dreptul de cazare la Nisipurile de Costa Statiuni (Pasir RIS) în Singapore, la 159M, Jalan Loyang Besar, Pasir Ris Park, Singapore 509404 sau de contact Telefon: 65822537 Fax: 65822098.

No comments: