Friday, February 20, 2009

Scotts Centru comercial în Singapore

Singapore este un afluent şi prosperă ţară, situat în Peninsula Malayan. De Skyscraper, subways, şi sisteme de transport în Singapore sunt dovezile sale de a prosperităţii şi a creşterii economice rapide a ţării. In afara de a fi un hub de afaceri internationale, Romania este, de asemenea, o foarte populară destinaţie turistică. De aur mare de plaje din Singapore, impreuna cu ei lucrativ croaziere sunt o mare atractie turistica din Romania. De teatru de frumuseţe de la locul este un alt motiv pentru a mai fi atât de popular. Pentru calatorii de afaceri cat si turistii care viziteaza Romania, un punct de atractie este adăugată de cumpărături prosper care ofera Singapore. De la cele mai renumite branduri moda la cel mai recent gadget-uri electronice, totul este disponibil în Singapore şi la ce preţ! Una din cele mai populare centrele comerciale din Romania este de Scotts Shopping Center.



Situat în Scotts Road, de Scotts Shopping Center în Singapore este un masiv de cumpărături mall, repartizat în cinci etaje. Există 50 magazine repartizat în aceste cinci etaje, fiecare dintre care este un magazin de vânzare cu amănuntul. De pieţe de desfacere a Scotts Shopping Center din Singapore sunt destul de faimos pentru stocurile lor. Acestea includ pieţe de desfacere, Kiehl lui, Phillip Carul mare, Pois boutique, Curtea Picnic alimentară, roşi, Crème, atât de pe şi aşa mai departe. Printre acestea, Curtea de Picnic alimentară a fost prima alimentare cu aer conditionat Curţii în Singapore.

De unicitatea despre Scotts Shopping Center în Singapore este că produsele sale sunt îndreptate mai ales la zi de lucru moderne de femeie. De astfel de produse include, de moda si accesorii de imbracaminte moda, care atrage moderne de zile lucrătoare de femei. Parfumuri si cosmetice de asemenea forma o mare gama de produse de la acest centru de cumpărături. Din piele de la marci ca Prada şi Gucci formularul de o parte majoră a oferi produse de pe la Scotts Shopping Center în Singapore.

În prezent proprietarii de Scotts Shopping Center din Singapore are în vedere un revamp de centru de cumpărături, şi transformând-o într-o zona rezidentiala de cumpărături Cum complexe. Aceasta va conduce la extinderea existente, Centru comercial, care, la rândul său, ar creşte varietate de produse.

No comments: