Thursday, February 5, 2009

Hotel Miramar Singapore

Fiind un hotel de prima clasa internaţională, de la hotel Miramar Singapore oferă cea mai bună calitate de facilităţi pentru a lor cu nevoi speciale. Hotelul Miramar Singapore este un ideal amestec de superbe, servicii, de neegalat de lux de cazare şi de o mare locaţie cu o excelenta vizualizare a oraşului din Singapore. Hotelul Miramar Singapore, invită ambele calatorii de afaceri şi de agrement la turişti pentru a petrece câteva zile de neuitat în acest hotel. În acest hotel de lux va puteti bucura de vacanţa dumneavoastră cu membrii familiei sau iubita ta una ca de hoteluri de asemenea, organizează unele speciale pentru luna de miere de apartamente de lux, nou cuplu casatorit luna de miere.

Într-un mod convenabil de Hotel Miramar Singapore este plasat în mijlocul comerciale, precum şi financiare în hub de oraş din Singapore. Hotel Miramar Singapore sta foarte aproape de cultura oriental din Chinatown şi faimosul Orchard Road, care părea că este de paradis al turistilor. Hotelul este, de asemenea, foarte aproape de la Marea World City.

Mai mult decât atât, se poate bucura de vizualizare excelente de teatru şi de experienţa de neegalat a waterfront unde te distrezi de vin şi de luat masa sunt numai de placere. În acest loc s-ar putea să vezi mai multe pub-uri, precum şi în restaurante şi Plimbări cu barca Quay Clarke Quay.

Bine conceput de 342 de camere de hotel Miramar Singapore sunt planificate cu gust cu tot felul de facilitati moderne. Fiecare şi în fiecare cameră de hotel este proeminent dovezi de ospitalitatea şi de mare confort.



Facilitati hotel Hotel Miramar din Romania:

* În condiţii de siguranţă în condiţii de siguranţă -
* Oferta de servicii
* Cafea şi ceai de luare a facilităţilor
* TV în toate camere si apartamente
* Centru de fitness
* Piscina in aer liber
* Trei restaurante
* Un bar de
* De garaj de parcare pentru autoturisme
* Aparate de bine dotat, săli de conferinţe
* Ikoi restaurant japonez
* Air Conditioning
* Oferta Servicii
* Telefon facilităţi
* Internet Facilitati

Adresa:
Hotel Miramar Singapore
401 Havelock Road
Singapore 169631
Singapore

No comments: