Monday, February 9, 2009

Bintan Statiuni

Cultural vibrant de destinaţie din Singapore boasts colonie de un întreg numit Bintan Statiuni care este situată în Bintan Island şi nu are aeroport şi oferte de plimbari barca pentru a ajunge la loc. Statiuni de Bintan ofera oaspetilor cu o familie de frumuseţe şi orientat spre ambient. Oaspetii pot aici de golf deda întineri ei înşişi sau cu apa de sport. Se poate de asemenea plăcute bucura de o excursie la zonele cu Bintan Resort Ferries care pleacă zilnic din Tanah Merah Ferry Terminal pentru a Bandar Bentan Telani de vest la sfârşitul celui de-al Statiuni în Singapore. Aflaţi mai multe despre Bintan Statiuni din Singapore ca acest blog oferă interesante informaţii despre locurile de criză în Singapore.

De diferite surse de cazare în Bintan Statiuni sunt în Singapore, Banyan Tree Bintan, Bintan Lagoon Resort ofera vile private, inclusiv jacuzzi. Oaspetii vor iubi mereu pentru a explora de camere spaţioase, inclusiv un minunat timp de la cursuri de golf, piscină geamănă sunt o idee perfecta de a relaxa şi de a Alang Alang Mare este un centru de sport în plus pentru a trata cu nevoi speciale care se pot bucura de sporturi de apă şi chiar şi vânt surfing. De diverse alte statiuni, în Bintan Statiuni în Singapore, care oferă cazare si dotari de lux sunt, Mana Mana Beach Club, MAYANG Sari Beach Resort, Angsana Resort & Spa Bintan, Bintan Lagoon Resort Vile-Vile Angsoka; Buganvil Vile; Cempaka Vile, Club Med Ria Bintan; Nirwana resort hotel, INDRA Maya vile, cabane, vile Banyu Biru.



Cu nevoi speciale, altele decât de a se bucura de binefacerile regulate în această staţiune ca cele de aer condiţionat, telefon, TV, en-suite de dus si alte cosmetice regulate poate, de asemenea, se bucură de plăcerile de relaxare a diferitelor diferite statiuni balneare, oferind o varietate de piele de sănătate şi de tratament ca terapii soluţii de aromoterapie, etc diferite tipuri de statiuni balneare situate în secţiunile din Bintan Statiuni sunt,

* Angsana Spa's
* De la Asmara Ria Ria Bintan club de golf
* De spa Banyan Tree
* În Ria Bintan Club Med Spa
* Kedaton tropical
* Regal Taman Sari patrimoniului spa
* Taman Sari Palatul de apă

Oaspetii în această frumoasă staţiune se pot bucura de un întreg pachet de facilitati de divertisment şi de facilităţi aranjate de către staţiunea în sine. De aventură, sufletele pot întotdeauna să încercaţi de Sud Bintan Patrimoniului de tur şi de o vizită la cel mai apropiat oras Tanjung Uban şi Sri Bintan Kampong Eco vă permite să descoperiţi de sate traditionale. Unul din cele mai bune experiente se întâmplă pentru Gunung Bintan Aventură Trek şi Bintan Elephant Parcul oferă o scurtă Trek elefant de pe spate. Oaspetii nu ar trebui să dor de la posibilitatea de a merge un incitant karting sesiune.

No comments: