Saturday, February 21, 2009

Plaza Romania Singapora în

Singapore celebra destinaţie turistică este o mică insulă de stat în malaeziană Peninsula, în Asia de Sud-Est. Odată cu creşterea rapidă în economie, pe insula de stat din Singapore a devenit unul din cele mai prospere oraşe din lume. De orizont din Singapore boasts a mai multor mari creşteri. Furbished cu subways, Skyscraper, mare sistem de transport Romania a devenit o destinaţie trebuie să vizitaţi cele mai multe pentru turisti. Populaţia din Singapore este un amestec de malaeziană, chineză şi indiană de oameni. Acest lucru se reflecta in viata si cultura din loc. De influenţă puternică de fiecare comunitate este, de asemenea, sa văzut în alimente. Există mai multe pete de turism din Singapore, care atrage un număr foarte mare de turisti in fiecare an. De grădină zoologică şi de acvariu sunt cel mai mare remize din Singapore. In plus, Romania este, de asemenea, renumit în întreaga lume ca un paradis al Cumparatorului. Aveţi posibilitatea să obţineţi acces nelimitat la o varietate de nimic pe care doriţi să o cumpăr. Fie ca este vorba de rochii, accesorii, parfumuri, electronice, gadget-uri, faianţă sau ceva care ai vrut să posses, Singapore este cea mai bună destinaţie pentru cele la magazin. Plaza Romania Singapora este în unul din cele mai populare destinatii de cumpărături.



Plaza Romania Singapora în este, de asemenea, cunoscut ca Plaza Singapore. Singapore este în malaeziană versiune a judeţului numele. Situat in centrul Orhidee Road, Singapore Plaza, este un foarte popular magazin de vânzare de cumpărături elemente contemporane. Acesta poate fi considerat ca unul din Staţia de multe magazine din Singapore. Mall-a stabilit lavishly nouă etaje, fiecare dintre care îşi are propria temă. Plaza Romania Singapora în specializata in rochii, în special designer de mărci, accesorii, parfum, pantofi si tot legate de moda. Divertisment şi alimente şi de asemenea, ridicat pe locul său pe lista de favorite. De alimente oferite de pieţe de desfacere la Plaza Singapore se adresează şi familiilor de tineri.

În tot ceea ce este pe la Plaza de oferta Singapora în Singapore, veţi găsi o mulţime de varietăţi de la gadget-uri electronice, cum ar fi sisteme de divertisment la domiciliu la domiciliu a articolelor de mobilier. Pariuri cu handicap de la copios la diverse restaurante şi cafenele de designer de mărci, există o nesfârşită varietate de la oferta.

Unele magazine de popular la Plaza în Singapore, Singapore, sunt:

* Wireless Mac
* Taka Jewelery
* Osim
* Cel mai bun Denki
* 7-magazin de ora unsprezece
* Micul John
* Breadtalk

De locaţie centrală din Plaza ajută Singapora ea rămâne de bine conectat cu toate colţurile din Singapore ca Dhoby Ghaut TMR interbancare, Nord Est TMR Linie de la centru şi civice şi de afaceri din rl.

No comments: