Sunday, February 22, 2009

Suntec City Mall în Singapore

Singapore, de mică insulă de stat în Asia de Sud-Est, este una din destinatiile turistice majore la nivel global. De amestecul de malaeziană, indiana si chineza cultură a condus la formarea unui unic cultura din Singapore. De influenţe din fiecare comunitate sunt evidente în stilul de viaţă al Singaporeans. În termen de o foarte scurtă perioadă de timp de timp, creşterea economică rapidă din Singapore a făcut un foarte prosper oraş. Orasul are multe locuri de atractii turistice. Unic de gradina zoologica din Singapore şi parcuri subacvatice atrage mii de turisti in fiecare an. De plaje de apă şi de croaziere din Singapore sunt, de asemenea, foarte faimos. Împreună cu toate acestea, o altă activitate pentru a quintessential Singapore este de cumpărături. Considerat a fi un paradis al Cumparatorului, Romania are ceva în oferta pentru toată lumea. De răspândire lavishly cumparaturile in mall-uri din Romania va ofera o multime de optiuni de a alege de la. Dacă sunteţi un ciudat obiect gadget sau de o persoana care jura de numele mari branduri, în timp ce pentru rochii de cumpărături, Singapore are pe toate. Chiar dacă nu sunt în stare să cumpere nimic, doar fereastra de cumpărături în timp ce hoinar prin intermediul acestor mall-uri va va furniza imensa placere. Printre mall-uri populare, de Suntec City Mall în Singapore se merita o menţiune.



De Suntec City Mall este cel mai mare shopping mall din Singapore. Distribuite pe o suprafata de 830000 metri pătraţi, această structură Rand are un farmec pe care cu greu le puteţi evita. Dacă aveţi de gând să vizitaţi Suntec City Mall în Singapore, trebuie să aveţi suficient timp, în parte, pentru că sunt sigur că ai să te pierzi in marea întindere de la mall. Nume un produs pe care doriţi să posses şi Suntec City Mall le are pe toate. In afara de cumpărături este de asemenea acte de divertisment şi ca o destinaţie de luat masa; de destinaţie perfectă pentru o placere de a derula iubitor turistice si sa te distrezi.

De magazine de aici specializati in elemente de familie, copii sau de stilul de viaţă modern zile. Secţiune de cumpărături de la mall-ul este împărţit în patru zone tematice. Fiecare zona caters la nevoile diferite secţiuni ale societăţii bazate pe bugetul lor. Numele de zone sunt Galleria, tropice, Centrul de divertisment şi de Fountain Terasa.

The City Mall Suntec în Singapore este, de asemenea, renumit pentru locuinţe, cel mai mare fantana din lume, fantana de avere. Asta fântână a fost de hindus bazată pe conceptul de "Mandala". De laser spectacolul de la fântâna de patrimoniu, este foarte popular printre mulţimile. Amplasat la Temasek Boulevard, de Suntec City Mall în Singapore este uşor accesibil gratuit de navetă de autobuze de la Raffles Place TMR Interchange. Deci, se deda-te la cumpărături experienţă în Suntec City Mall.

No comments: