Wednesday, February 25, 2009

HOLIDAY INN Parkview Singapore

Hotel Holiday Inn Parkview Romania este una dintre cele central situată Hoteluri din Singapore ca hotelul este situată în inima principiul de afaceri din judetul Singapore, care este Orchard Road. De la Singapore Changi Aeroportul International se află mai puţin de 25 de minute de hotel. Hotelul poate fi accesat cu uşurinţă de la fiecare parte din Singapore. Mai mult decât atât locale de toate atractiile turistice din Singapore sta câţiva paşi distanţă de hotel. Hotel Holiday Inn Parkview Romania este una din cele de lux Hoteluri de 5 stele în Singapore.

Construit în 1985 de 315 de camere si 28 de apartamente de lux Hotel Holiday Inn Parkview se desfăşoară pe 9 etaje. Camere de la Hotel Holiday Inn Parkview Singapore sunt proiectate cu gust, cu mobilier modern si dotate cu moderne de stat-de-arta facilităţi ca In-Camera Wireless, In-Camera Aer condiţionat, frigider, mini-bar, telefon cu voce mail, televiziune prin satelit cu conexiune la , In-Camera personale protejat, de felicitare de ziar, fier / masa pentru fier de calcat, uscatoare pentru par, In-Camera de cafea, AM / FM Ceas cu alarmă, In-Room Filme, 24 Hour Room Service, şi Wake Up Service.



Facilitati hotel de la Hotel Holiday Inn Parkview Singapore include o serie de facilitati ca Schimb valutar, receptie 24 ore, parcare gratuită facilităţi, 24 Hour Security, Laundry / Valet Service, Facilitati pentru Handicapati, Birou, Baby sitting Service, Masini de Inchiriat şi toate celelalte facilitati că una se aşteaptă să găsească la orice hotel 5 stele din lume. De activităţi sportive şi de agrement, la Hotel Holiday Inn Parkview Singapore constă Piscina in aer liber, sala de fitness, golf, sauna, teren de tenis şi. Hotelul serveşte ca ideal ca destinaţie pentru oamenii de afaceri hotelul ofera o bine echipate cu Centrul de afaceri Servicii de secretariat. Mesei la Hotel Holiday Inn Parkview, Singapore este o încântare extremă ca de hoteluri oferă două restaurante specializate în reţete de Nord indian numit Tandoor de Nord şi de un alt restaurant indian numit de ferestre care deservesc asiatică şi continentale bucatarie. Barul de zi, de la Hotel Holiday Inn Parkview Singapore este numit Clemenceau este locul perfect pentru a relaxa cu o gamă de băuturi alcoolice.

No comments: