Saturday, February 14, 2009

Wild Wild ud

Turisti din Singapore în cea mai mare căutare pentru un incitant timp cu prietenii şi familia lor, o dată acestea sunt în Singapore şi intenţionează să exploreze diferite puncte fierbinţi în Singapore. Wild Wild situată Ud-a lungul Downtown de Est, Pasir Ris este una dintre cele mai uimitoare si plina de parcuri de apă în Singapore. Acest parc cu apă sale varietate de atractii si plimbari palpitant este obligată să surprindă oaspeţii, în moduri diferite şi fiecare plimbare face un alt sentiment unic în felul său propriu. Aflaţi mai multe despre bucuria de incitant plimbari cu Wild Wild umede ca acest blog oferă informaţii interesante despre diferite puncte fierbinţi în Singapore.

Acest parc de apă oferă o călătorie incitantă a 3-poveste de apă de mare pluta diapozitiv care este, de asemenea, principala atractie. Oferte de plimbare de-a răsuci twirling care sunt sigur că se transformă pentru a vă ridica chef şi entuziasm. Samsung slide-up, a Ular uzină de apă şi-Lah sunt celelalte trei tipuri de interesant de apă plimbari cu acest parc de apă şi de fiecare plimbare cu tine sunt obligate să-pleosc experienţă de biliard la sfârşitul trec prin entorse nesfârşită şi se transformă. Wild Wild Ud-a Parcul este acum mândru de proprietar de adjudecare a apei 2004 World Parcul de Inovare Premiul Asociaţiei. Oaspeţii pot beneficia de un liberă ridica şi fixaţi pentru a facilităţilor de Pasir Ris TMR Staţia de la 8.45 încoace.



Acest parc de apă este situată în interiorul Singapore NTUC Downtown de Est, Pasir RIS. Lista de fiorul plimbari in acest parc acvatic include Samsung Slide-Up, Ular-Lah. În timp ce familia Atractii majore include Jacuzzi, Shiok Râul, Skyrider, de perete de tsunami-ului, şi profesor de Yakult Loc de joaca, Yippee a face o călătorie de plăcere familia ta afacere de neuitat. Toate aceste plimbari bucurie oferi o experienţă deosebită pentru nevoi speciale cu o transformă şi mulţime de entorse şi de filare şi rotative pentru a face să te simţi şi să-şi amintească de excitare de o viata. Pentru produse alimentare şi băuturi, se poate verifica de locuri ca KFC şi Pizza Hut.

No comments: