Thursday, February 26, 2009

Intercontinental Romania

Hotel Intercontinental Romania este unul din hotelurile de top de rang de afaceri din lume. Incepand de afaceri în anul 1995, la Hotelul Intercontinental Romania a facut progrese considerabile şi a evoluat pentru a deveni unul din hotelurile de lux de afaceri din Romania. Intercontinental Romania este situată în inima civice şi culturale de raioane din Singapore a sunat Bugis. Hotelul a câştigat popularitate, ca urmare a World Travel Awards 2006 de hoteluri în care a primit voturi pentru a fi lider de hoteluri din Singapore. Hotelul serveşte ca destinaţie ideală atât pentru calatorii de afaceri şi de agrement.

Intercontinental Singapore caracteristici de 409 de camere si apartamente de lux dotate cu toate moderne de a face cu nevoi speciale se simta ca acasa. Având în vedere imediata apropiere de hotel central pentru a districtului de afaceri din Singapore, hotelul oferă toate binefacerile pentru desfăşurarea reuniunilor de succes. Hotelul dispune de regimuri extinse pentru desfăşurarea reuniunilor şi conferinţe. Exista 4 sali de afaceri la Intercontinental pe Bugis Singapore numit Sala Mare, Sala de Malacca, de Bugis seiful de consiliu şi în scopul de a servi. Hotelul funcţionează, de asemenea, ca ideal destinaţie pentru orice ocazii de aniversare. Elegant decorat 403 de camere de oaspeti sunt prevăzute cu toate ca amenajarilor moderne Receptie 24 Ore, 24 Hour Room Service, Beauty Salon, Conceierge Servicii, Laundry Service, Express Check In / Check Out, Schimb valutar, Magazin cadouri, Shoe Shine, Shopping Arcade , Wake Up Service, World News Service-Global de ziar, spălătorie 24 ore, 24 Hour centru de fitness.



Restaurant, la Hotel Intercontinental Romania este o experienţă minunată ca hotel 3 caracteristici de restaurante numit măslin Restaurant mediteranean, Man Fu Yuan chinez Restaurant Restaurant Suntory şi care serveşte cu nevoi speciale cu o varietate de bucătării din toată lumea. Printre acestea, măslin şi Mediterană Restaurant Man Fu Yuan chinez Restaurant au castigat premii pentru excelenta lor reţete. In afara de aceste caracteristici de hoteluri un elegant bar de zi şi o pierdere de vreme, care reprezintă locul perfect pentru a relaxa.

No comments: