Sunday, February 1, 2009

Plaza, parc regal

A re-cunoscute Hoteluri de 3 stele din Singapore a Royal Park Plaza, a câştigat faima pentru a caracteristicilor sale de stele. Fiind situat in centrul orasului, Plaza Royal Park este la fel de preferat de la oamenii de afaceri, precum şi iubitor de agrement turistilor din Singapore. Oaspeţii sunt întotdeauna la uşurinţa de a vizita atragerea de pete din Singapore a fi cazati in Royal Park Plaza. 7500 Un Beach Road City, Singapore prezintă tine de frumos hotel Plaza din Parcul Regal.

Cele trei sute cincizeci de camere de Royal Park Plaza distra lor cu tot cu nevoi speciale posibil cameră de facilitati moderne. De vizitatori de Royal Park Plaza, de asemenea, pot primi facilităţi de camere pentru nefumatori. Amenajarilor de cameră include facilităţi de siguranţă depozit de cutii, televiziune prin cablu, radio, mini-bar, pat dublu, telefon direct, munca de birou, de felicitare de ziar, canal de muzica, etc En de apartamente sunt mobilate cu cada, dus, uscator de par si alte cosmetice.



Hotelul de proprietăţi includ Royal Park Plaza, lift, sali de banchet, room service, restaurant, receptie, bar, cafenea, parcare gratuită, Seif, sala de conferinte, camere nefumatori, piscina in aer liber, administrator, serviciu de valet, abur cameră, spa, club de fitness Plaza, de îngrijire a copilului, plaja tablierelor, 24 oră receptie, jacuzzi in aer liber, salon de frumusete, centru de cumpărături, etc

De rejuvenating efect de la cafenea sau de diferite delicatese de la restaurantul din Plaza, Parcul Regal, ambele sunt la fel de favorit şi atragerea de vizitatori de la Plaza, Parcul Regal. Pentru absolut de odihnă şi recreere într-o unitate de piscină de Royal Park Plaza este perfect. Club de fitness Plaza ofera cu nevoi speciale de a întineri de ele însele, cu diferite facilitati sala de fitness. Ademenitor de tratament balnear este, de asemenea, pentru gustare de tine cu nevoi speciale. Jacuzzi interesant de experienţă vor face de cazare in Royal Park Plaza, de neuitat.

No comments: