Friday, February 27, 2009

SHANGRI-LA hotel

SHANGRI-LA Singapore Hotel este situat convenabil, hoteluri in Romania ca de hoteluri se află 16 de mile distanţă de la Aeroportul International Changi numit Aeroportul Internaţional major şi de locuri de atractii turistice în Singapore se află în imediata apropiere a hotelului. SHANGRI-LA Hotel are mereu cotat printre început hoteluri de lux şi în Asia şi în lume. Principiul de cumpărături şi de district de afaceri din Singapore, Orchard Road se afla la câţiva paşi distanţă de hotel. Oaspetii de la Hotel SHANGRI-LA Agentii economici au acces la Hotel, Singapore şi SHANGRI-LA de Rasa Sentosa Resort de pe Insula Sentosa. Set de lux printre o grădină Cu mai mult de 133000 plante ornamentale, arbori înflorire, plante acvatice, şi umbrit de arbori, hoteluri SHANGRI-LA oferă un tur celor cincisprezece acru grădină în fiecare vineri.

SHANGRI-LA Hotel caracteristici de 750 camere de oaspeti de bine numit răspândit peste trei aripi numit contemporane Turnul Wing oferă camere spaţioase, împreună cu balcoane închise, de tropicale Gradina Wing cu vedere la Atrium tropicale şi piscina de înot, şi Valea Wing de camere, din care sunt prevăzute privat, cu o intrare şi o recepţie. Standard, camere la SHANGRI-LA Hotel Singapore Oferte de Servicii Internet în bandă largă, prin satelit / televiziune prin cablu, in-house film de canale, Cafea / ceai, mini bar, dimensiunea completă de birou executiv de lucru, telefon cu linie directa internaţional de voce şi de facilităţi de mail, electronice în condiţii de siguranţă, de duş separată şi baie de cosmetice. Valea Wing camere în plus faţă de acestea sunt prevăzute cu astfel de facilitati ca personalizate Rechizite, All-In-One de fax, imprimantă, xerox şi, LCD Televiziune cadă de baie cu care se confruntă, în stare de Iluminat Baie, pernă şi Meniu. Apartamente de lux de SHANGRI-LA Oferta Hotel de lux şi mai multe facilitati decât ordinare standard de camere de hotel.



SHANGRI-LA Hotel 4 restaurante caracteristici pentru a satisface nevoile de a sunat cu nevoi speciale BLU, Nadaman, Palatul Shang, iar linia. BLU specializată în bucatariei franceze, Nadaman în timp ce caracteristicile bucatariei japoneze. Exista 3 Baruri la SHANGRI-LA Hotel numit Rose verandă, care serveşte engleză Ceai de mare, hol Curtea ofera toate tipurile de cocktail-uri, şi de acolo este de Magazin Linie de-toate trei din ei de catering pentru nevoi speciale în lor de relaxare.

1 comment:

sylesh said...

Heya¡­my very first comment on your site. ,I have been reading your blog for a while and thought I would completely pop in and drop a friendly note. . It is great

stuff indeed. I also wanted to ask..is there a way to subscribe to your site via email?


Ghid de lumini laser