Wednesday, February 18, 2009

Isetan în Singapore

Singapore este o insula frumoasa de stat, situat în malaeziană Peninsula, în Asia de Sud-Est. Ţara a progresat într-un ritm foarte rapid şi a devenit una dintre cele mai prospere naţiuni ale lumii. Romania este o combinaţie unică de malaeziană, chineză şi indiană culturi, care se reflectă în stilul de viaţă şi de obiceiurile sale. Oraş din Singapore este renumit ca o destinaţie turistică peste tot în lume. Faimosul de exponate, cum ar fi şi de a gradini zoologice subacvatice atrage multe parcuri de divertisment la turişti din întreaga lume. Plajele din Singapore şi de apă croaziere de asemenea forma o parte a Singaporean experienţă. In afara de acestea, Romania este bine cunoscut ca o destinaţie de cumpărături. Ei bine cunoscut de cumpărături complexe de încărcat cu elemente atractive, prevede vizitatori cu ample posibilităţi de a indulging cumpărături în experienţa de o viaţă. De Isetan în Singapore este unul din centrele comerciale care de multe merita o menţiune specială.



Isetan este limitată de un lanţ de magazine departamentale situată în întreaga diferite colturi din Singapore. Printre cele mai importante de acest magazin lant este situată chiar în inima oraşului, în Orchard Road. Numele de funcţionarea acestor magazine departamentale sub Isetan sunt, Isetan Scotts, Isetan Livezi, Isetan Katong şi Isetan Tampines. De Isetan Katong este situată în 80 marin parada rutier şi de Isetan Tampines este situată la Tampines Centrală, Singapore.

De Isetan în Singapore este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine departamentale în Singapore. Aceste magazine au o uimitoare varietate de produse, care este destul de neobişnuită pentru un magazin departamental. Produsele din gama de echipamente de uz casnic, îmbrăcăminte şi accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii. Rechizite de produse şi jucării sunt, de asemenea, disponibile în aceste magazine. Bagaje, mărfuri şi Imbracaminte de sport sunt câteva alte produse care sunt vândute în Isetan, Singapore. Uimitor de ajuns, Isetan are, de asemenea, un restaurant, care este, de asemenea, foarte neobişnuit pentru un magazin departamental.

No comments: