Thursday, February 19, 2009

Harry's Bar

Harry's Bar Plimbări cu barca la Quay în Singapore este unul din cele mai populare nume pentru cei care iubesc să beneficieze de o vibranta viata de noapte din Singapore şi cu priză la Esplanade Mall în Raffles Locul său orizont una din favoritele la cald cu suflete de noapte în oraş din Singapore. Aflaţi mai multe despre Harry's Bar superb ca acest blog oferă interesante informaţii despre locurile de criză în Singapore.

De Harry's bar de la Raffles Place orizont este cunoscut a fi unul dintre promotorii majoră a unei orbitor de noapte în Singapore şi este unul din pionierii cheie din Plimbări cu barca Quay benzi, altele decât fiind un original Heineken Stea bare. Aceasta a fost una dintre cele populare platforme de scenariu de jazz din Singapore pentru aproximativ 10 de ani. Acest loc este la fel de celebra cu puterea de brokeri şi de bancheri în Singapore. Această bară este, de asemenea, cunoscut pentru a ocupa un prim locaţie de pe Quay benzi Plimbări cu barca cu care se confruntă în care este spre Râul de la Singapore cu nevoi speciale în cazul în care poate, de asemenea, bucură-te de plimbari de agrement bumboats de-a lungul waterfront. Acest faimos bar a intrat în funcţiune în 1992 şi, de asemenea, are un magazin de casa veche care dateaza de la începutul anului 1900's. Această bară de pe întreg are o capacitate de cazare de aproximativ 100 de oameni. Exterior al cladirii a fost păstrate în stilul său original şi a prestărilor de ferestre shuttered coloniale un stil de configurare completează şi interioare, cu mobilier rattan şi plafon fani face tot mai mult un loc mai bun pentru nevoi speciale de a pleca de la suflu de viaţa oraşului.



ChromaZone fiind unul din cei mai tari trupe de jazz din Singapore este cunoscut pentru a efectua, în acest bar şi cu nevoi speciale pot derula cu mare performante, plin de farmec şi de locaţie bună alimentare şi acest bar este, de asemenea, locul perfect pentru nevoi speciale care iubesc bere. Oaspetii pot de asemenea bucura de placerea de a audiere locale, precum şi de artisti straini, în acest bar. Aflaţi în Singapore acest bar situat la 8, Raffles Ave, 01-05/07, Esplanade Mall, Singapore 039802 sau la contact Număr de telefon: 6334 0132, Fax: 6334 0134.

No comments: