Tuesday, February 3, 2009

Reper de Aur

Dacă doriţi să căutaţi un loc frumos pentru a efectua o mare cu o conferinţă de afaceri sau doresc să se bucure de un mare tur de vacanţă în Singapore, cu lux si confort, de aur de reper este locul ideal pentru tine, unde poti indeplini toate visele tale şi dorinţele. Toate funcţia de conferinţă şi de camere de reper de aur Hotel sunt adecvate pentru întreprinderi mici mijlocii la intalniri de grup, inclusiv facilităţi de conferinţe moderne totală pentru a se potrivi cu toate cerinţele dumneavoastră.

Situat in Bugis, reper de Aur Hotel, Singapore se afla la numai 5 minute de mers pe jos o distanta de la noi cumpărături complex de divertisment şi de la locul de Bugis Junction şi staţie de TMR.

De aur Hotel dispune de reper în total trei sute nouăzeci şi trei confortabil, precum şi frumos planificate de camere si apartamente de lux. Toate camere si apartamente de hotel sunt proiectate cu tot felul de moderne şi tehnologii avansate. Mai mult de Aur hotel de reper este cea mai mare popularitate mare pentru ospitalitate şi buna servicii. Toate personalul din aur de reper Hotel sunt instruiţi să ia foarte buna grijă de toate cu nevoi speciale din jurul lumii.

Reper de aur Hotel prevede, de asemenea, un mare restaurant de licitaţie o actiunea de delicios de Vest, cât şi bucate locale. Restaurantul de la Hotelul Golden reper de unele caracteristici speciale semnătura feluri de mâncare, care sunt primit premii. Unul poate, de asemenea, un gust autentic Hainanese alimentare la Mooi Chin plaza într-o atmosferă în îngrijirea şi frumos.



Reper de Aur Facilitati hotel:

* Air Conditioning
* Baby sitting Facilitati
* Banquet facilităţi
* Bar şi facilităţi aleatorie
* Beauty Salon facilităţi
* Centru de afaceri
* Cafenea
* Facilitati pentru conferinte
* Centru de fitness
* Schimb valutar
* Telefon IDD
* In-House Filme
* În camera-Safe
Spălătorie *
* Mini-bar
* Parcare facilităţi
* Restaurant
* Room Service
* Camere pentru Handicapati
* Televiziune prin cablu conexiune cu
* Piscina
* Tur de birou

Adresa:
Reper de Aur
390 Victoria Street
Romania-188061

No comments: