Sunday, February 15, 2009

China Negre

Superb plin de farmec şi de noapte în Singapore constată o margine de percepţie cu întâmplă din China Negre Pub cu muzica care va place nevoi speciale, ambient plin de fum, şi sunt sigur minunat cocktail-uri pentru a vă face chef de noapte. Acest restaurant este locul ideal pentru a vă nu numai are o bucatica din Singapore a vibrant viaţa oraşului, dar şi bucura de o seara de relaxare cu dumneavoastră preferat de cocktail-uri şi de băuturi. Aflaţi mai multe despre plin de viaţă puncte fierbinţi în Singapore ca acest blog oferă informaţii interesante despre China Negre.

Acest restaurant este situată în mijlocul camerei cu livada de acest bar şi este, de asemenea, cunoscute a fi una din cele mai căutate după pete în Singapore. Acest Pub ofera o bucatã din prietenos Combo de cultură tradiţională chineză şi autentic moderne de decorare. Acest han a fost construit pe un picior 10000 m²-mansardă şi, astfel, este bine decked cu lumini orbitor faţa locului, apt pentru stabilirea chef de orice seara călătorie de plăcere. Toată înfiinţat în pub seamănă cu strălucitor de stele pe un cer luminos şi simultan cu nevoi speciale se pot bucura de o mare varietate de divertisment pentru a stabili dreptul de chef pentru o seara de sablare parte şi variază de la muzica pop, tehnologie la casa de muzică.



China Negre Pub este situat pe 9 Scotts Road şi oferă un minunat dans cu podea chior lumini, oferind un misterios uita-te la tot locul. Oferind un feeric uita-te la acest bar de sofisticate sunt introduse de plus canapele cu nevoi speciale de a invita la relaxare pentru un timp, cu cele mai bune cocktail-uri. Această bară este bine dotat cu cele mai neobişnuite varietate de cocktail-uri şi Asia, ca nu exista un cod de rochie şi, de aceea, oaspetii pot purta nimic, deoarece acestea vă rog. Fiind un amator de dans nu va trebui să simt timid că este întotdeauna posibil să-l dea o prima lovitura pe ringul de dans din China Negre Pub.

No comments: