Saturday, February 7, 2009

Berjaya Duxton hotel Singapore

Care prezintă toate caracteristicile avansate şi moderne de o mare Boutique Hotel, toate menţinând în acelaşi personale pasiune şi o casă de placerea, acest fermecator hotel de la Hotel Berjaya Duxton Romania este un hotel este cazul de a depune, în cazul în care vă pot ocupa-te cu cel mai bun confort şi de lux.

Hotel Berjaya de Duxton Singapore este plasat în centrul de faimoasa zonă comercială din Singapore a numit ca şi China Town este o expresie de stimă la cea mai bună calitate şi de lux al erei coloniale. Hotel Berjaya de Duxton Singapore este numai un km de la centrul oraşului principal din Singapore şi de la Singapore Aeroportul International este plasat la numai 20 de kilometri distanţă de zona de hoteluri. Hotel Berjaya de Duxton Singapore oferă 48 camere de oaspeti luxoase, precum şi apartamente care au fost decorate special şi atenuate cu un numar mare de facilitati contemporan.

De la faţa locului în restaurantul de la Hotel Berjaya Duxton Singapore caters Diners, foarte bine, o oportunitate de a se bucura de aroma de neegalat de fantabulous convenţionale italian-mediteranean într-o bucatarie lavishly elegant si rafinat restaurant setare. Dimpotrivă, aici puteţi avea un gust de o mare colectie de vinuri excelente, împreună cu delicateţe de vin roşu. Hol aleatorie a Berjaya Duxton Hotel Romania este locul adecvat pentru a relaxa cu mai multe savuros cocktail-uri în comod ambianta a hotelului.



Hotel facilităţi în Berjaya Duxton Hotel Romania:

* Parcare facilităţi
* De afaceri şi centru de conferinte
* Spalatorie
* Restaurant
* Oferta de servicii
* Cocktail bar
* Lobby
* Seif
* Moneda de schimb
* Parcare facilităţi
Servicii Internet *
* 24 oră Receptie
* Aer condiţionat

Camera facilităţi în Berjaya Duxton Hotel Romania:

* Televiziune prin cablu sau satelit
* Aer condiţionat
* Uscator de par
* Privare baie cu duş separată
* Mini bar
* Radio
* Telefon servicii
* Oferta de servicii
* Cafea şi ceai de luare a facilităţilor
* Acces la Internet Facilitati

Adresa:
Berjaya Duxton hotel Singapore
83 Duxton-Road Singapore 089540

Tel: +65 6227 7678
Fax: +65 62271232

No comments: