Sunday, February 1, 2009

Insula Getaways în Singapore

Insula getaways în Singapore sunt foarte populare pentru său mare varietate de activitati in aer liber. Fi o parte din frumuseţea Fermecatoare de teatru de insule din Singapore!

Sentosa Island: Aceasta este probabil cea mai hyped insula getaways în Singapore. Vei fi fascinat de vedere al plaje de nisip alb adorned cu arbori. Este foarte dificil de a depăşi farmec din Sentosa Island. Exista o multime de atractii turistice în Sentosa Island, dar cel mai lăudat sunt cele de sub apă lume, vulcan teren, Fantasy Island, trasee de dragoni, de merlion, Sentosa orhidee gradini, Muzeul maritim, Fort Silosa, fluture parc, centrale de plajă, şi insecte regat de muzeu.

Palau Ubin: Insula getaways în Singapore este complet fără o vizită la Palau Ubin. Această insulă este situată foarte aproape de insula principala a terenului. Aici, vi se va obţine o şansă de a explora de frumusete nedenaturate de Mangrove pădure şi surprinzător de variat de flora si fauna, împreună cu stilul de viaţă al localnicilor. Este interesant de observat că stilul de viaţă, nu sa schimbat mult în ultimii 30 de ani. Nu dor de Mama Chor templu din insula în care este considerate ca fiind majore de destinaţie în excursii în Singapore.



Kusu Island: Kusu Insula este situat foarte aproape de World Trade Center. S-ar putea feribotul de la World Trade Center la Kusu Insula ca aceasta este considerată a fi cea mai convenabila ruta de nativi. Conform tradiţiei populare, specifice, unele grupuri religioase merg anual pentru pelerinaj la Kusu Island. Kusu Insula a fost intotdeauna recunoscut ca fiind unul din cele mai populare insula getaways în Singapore.

Puteţi găsi mai multe atractiv insula getaways în Singapore, altele decât cele acestor majore. Surori Insula este un loc ideal pentru picnic de familie în principal din cauza imens de teatru de frumusete. Distrează-te în timp ce aveţi în scufundări, snorkeling sau înot. Sau puteţi opta pentru Sf. Ioan din Insula, de cer senin insula scăpare în Singapore. Experienţa linişte acolo şi această insulă este perfect pentru calatorii de camping.

No comments: