Thursday, February 12, 2009

Vila Haw par

De drăguţ şi elegant Haw Par Villa, care a fost cunoscută anterior ca Tigru balsam Gardens şi a fost iniţial construite cu "Tigru balsam Regele", Aw Boon Haw în 1937 ca o reşedinţă pentru fratele lui mai tineri numit Aw Boon Par şi numele Haw Par Vila este Versiunea în limba engleză a Tigru balsam numele sau Gardens, care înseamnă Vila Vila de Tiger. Mai târziu Aw Boon Haw creat un parc de agrement în scopul de a păstra valorile chineză şi de a le pune în circulaţie, de asemenea. Acest parc a incitant aparent o colecţie de statui 1000 şi 150 de uriaş tabelelor dând informaţii despre chineză folclor, legende, de istorie şi de Confucian ideologie. Moralitatea Tales include tributes să chineză culturale eroi ca în faimosul boxer Wu Song a domesticit ca un tigru feroce cu mâinile goale şi a martorilor clasic despre luptele dintre bine şi rău. Aflaţi mai multe despre Haw Par Villa în Singapore ca acest blog oferă informaţii despre punctul cel mai fierbinte în Singapore.

Atractii majore, în special de la Vila Haw Par include pieziş-7000 kg gorilă, un monstruos sumo wrestler, de zece Instanţele de dracu, Statuia Libertăţii, Thai Dansatoare, Grădini de apă de mare şi de a trăi, Panda, struţ, Koala Bear. Unul din noi adaugate în Haw Par Vila este "Casa de Jade". De "Masini de Tiger" fiind un nou punct de atractie este o maşină de epocă a făcut să arate ca un tigru. Cele 25 de clustere de statui şi figurinele originale, care reproduc în chineză mitologice precum cele ale Râzând Buddha şi Fu Lu Shou şi Zece Instanţele de dracu este un trebuie să vezi pentru turişti în Singapore. Acest Vila evocă sentimentul de cultura chineză şi de tradiţii şi excepţionale, este o experienţă pentru cei care au vizitat acest loc. Haw Par Vila este situată la Pasir Panjag rutieră, care este la fel de celebra ca Tigru balsam de Gardens.



Acest Vila, adaugă o dimensiune complet diferite la aspect de turism şi de divertisment în Singapore. Turistii pot avea un timp plăcut edificator la Haw Par Villa în Singapore, iar pentru mai multe informaţii le puteţi contacta societatea de administrare la 262 Pasir Panjang Road, Singapore 118628, Telefon: 6872 2003; 6872 2780; Fax: 6872 2694

No comments: