Monday, February 9, 2009

Furama City Center Romania

De Furama Singapore City Center hotel este renumit pentru excelenta si ambianta comod şi de facilităţi de lux. De Furama City Center Romania ofera cazare la hotel de multe generale de afaceri şi turişti din fiecare părţi ale lumii. Acest faimos Hotelul este situat în zona de vibrante China Town, care este un excelent zonă comercială din Singapore.

De camere de Furama Singapore Hotel City Center total sunt bine concepute şi sunt mobilate cu frumos, elegant şi la modă mobilier. Toate camere de Furama Singapore City Center sunt luminate cu lumini de soft la iluminarea camere şi de a da o privi confortabil. De Furama Singapore City Center hotel caracteristici de oaspeţi în jur de 354 de camere si apartamente de lux. Dintre toate acestea, unele din cameră de instalaţii care sunt accesibile de nevoi speciale, inclusiv conectat privat bai, 24 de ore room service, mini bar facilitate, uscător de păr, televizor color cu cablu de conectare şi de mai multe facilităţi. Toate camere de hotel, având în vedere cele mai populare apartament prezidential, precum şi şaisprezece formale de apartamente de lux au toate marile de important pentru a avea grijă de confortul cu nevoi speciale "perfect de lux şi de plăcere. În plus, panorama superba a orasului din Singapore de la început de etaje Furama Singapore Hotel City Center este foarte minte suflare.



De Furama Singapore Hotel City Center are, de asemenea, un foarte celebru Tiffany Coffee House. Acest speciale şi foarte lăudat de cafea casa prezinta rafinat şi mouthwatering Continental bufet la toate cu nevoi speciale. Cele mai populare bucataria de acest faimos restaurant consideră la carte si unele suplimentare, antena de satelit de apetisant locale. De Furama Palatul este una dintre marile restaurante din hoteluri de lux din Singapore Furama City Center. Acest restaurant prevede Cantonese placeri delicioase într-un adevărat decor oriental. Toate produsele alimentare oferite de aici este bogat în aromă şi gust. Bar de Patrimoniu este ideal pentru a avea o destinaţie relaxantă de zi cu prietenii sau cu familia ta de membri.

Adresa:
Furama City Center Romania
60 eu Tong Sen strada
Singapore.

No comments: