Tuesday, February 17, 2009

DFS Galleria Scottswalk în Singapore

Romania este o insulă mică, dar frumoasă de stat, stabilite în malaeziană Peninsula în Asia de Sud-Est. Recentă de dezvoltare economică a plasat ţara într-o poziţie foarte prosper. Cele mai multe creşteri de mare, subways şi stilul de viaţă al oamenilor sunt dovezile afluent al etapei care se intampla prin Romania. Ţara este faimos peste tot în lume pentru localizări sale de teatru, precum şi facilităţi de hi tech. Când vine vorba de turism, Singapore pot da orice oraş mare internaţionale de profil o sa fugi pentru bani. Croaziere de apă din Singapore, împreună cu alte destinaţii turistice ca de gradini zoologice face o foarte importantă destinaţie turistică. Ce adăuga zing la stilul de viaţă din Singapore sunt de numeroase opţiuni de cumpărături pe care le oferă. Famous de Cumparatorului ca e paradis, Singapore se poate dovedi a fi un foarte desfătător destinaţie pentru orice individ. Printre numeroasele magazine din Singapore, de DFS Galleria Scottswalk în Singapore merită o menţiune specială.



DFS Galleria Scottswalk în Singapore este o ramura a DFS Group Limited, care aparţin la San Francisco. De DFS Group este unul dintre liderii internaţionale de comercianţi cu amănuntul. Original DFS de la Hong Kong, a fost găsit în 1961 ca o taxă gratuit, de bauturi, tutun, cosmetice si parfumuri magazin. Încet, dar constant, DFS aripa sa răspândit peste tot din Asia de Sud-Est, din care Romania a fost de-o parte.

Luminoase de culoare roşie exterioare din DFS Galleria Scottswalk în Singapore atrage atenţia la fiecare passerby. Parter de cumpărături acest complex este conceput într-o manieră tasteful. Acest etaj stocurile de mii de suveniruri, care sunt destul de în comun a ajunge la om. Conştient de brand individuale vor fi capabili să găsim de fiecare marcă el iubeşte la acest loc. Fortifiant de parfumuri şi proaspăt de vinuri sunt principalele trage de la DFS Galleria Scottswalk în Singapore. De tineri şi de a se intampla sunt grupul ţintă de această piaţă de desfacere. Principalele produse de DFS Galleria Scottswalk în Singapore sunt accesorii de moda si de orice legat de moda. Autentic şi de Singaporean bucate elemente sunt de asemenea disponibile la DFS priză în Singapore. Ce mai, de DFS Scottswalk Galleria, va ofera cu 100% la nivel mondial, cu fiecare element de garantare a cumpăra.

No comments: